Opleiding-watermolen

Aanmelden bij het Gilde van Vrijwillige Molenaars

Je kunt je aanmelden bij Het Gilde van Vrijwillige Molenaars door hieronder het aanmeldingsformulier in te vullen en de verschuldigde aanmeldingskosten via iDeal te betalen.

Wij streven ernaar de verwerking van de aanmelding (verwerking betaling en verzending van het lesmateriaal) binnen drie à vier weken na ontvangst van de betaling te kunnen afhandelen.

Let op: je krijgt geen rekening en/of acceptgiro! Het lidmaatschap gaat in op de dag dat de verschuldigde kosten op onze rekening zijn bijgeschreven. Je kunt vanaf die dag desgewenst ook, in afwachting van de verdere administratieve afhandeling, alvast gaan lessen.

Voor leerlingen in opleiding geldt dat in de contributie de premie voor een Ongevallenverzekering wordt opgenomen, deze verzekering is verplicht zolang de lidstatus lid-in-opleiding is.

Minderjarigen: Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger schriftelijke toestemming is gegeven.
​​De verklaring kunt u hier downloaden en opsturen/mailen naar onze ledenadministratie​
 

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Lidmaatschap


Overige informatie