Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij Het Gilde van Vrijwillige Molenaars door het aanmeldingsformulier in te vullen en de verschuldigde aanmeldingskosten via iDeal te betalen.

Wij streven ernaar de verwerking van de aanmelding (verwerking betaling en verzending van het lesmateriaal) binnen drie à vier weken na ontvangst van de betaling te kunnen afhandelen.

Let op: je krijgt geen rekening en/of acceptgiro! Het lidmaatschap gaat in op de dag dat de verschuldigde kosten op onze rekening zijn bijgeschreven. Je kunt vanaf die dag, in afwachting van de verdere administratieve afhandeling, ook al beginnen met het volgen van instructie.

Voor leden-in-opleiding geldt dat in de contributie ook de premie voor een uitgebreide WA verzekering en een Ongevallenverzekering is opgenomen. Deze verzekeringen zijn verplicht zolang iemand de lidstatus 'lid-in-opleiding' heeft.

Minderjarigen: Wij verwerken alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger schriftelijke toestemming is gegeven.
​​De verklaring kunt u hier downloaden en opsturen/mailen naar onze ledenadministratie​
Kies in het linker menu voor de opleiding die je wilt gaan volgen.