Nieuws

Nieuwe verenigingssoftware

27 februari 2019

Op 4 maart is het Gilde overgegaan op nieuwe verenigingssoftware. In de maanden daaraan voorafgaand heeft een team hard gewerkt om de onderdelen van de oude software over te zetten naar de nieuwe software. De website, de ledenorganisatie, de webshop, de machtigingen/bevoegdheden en een aantal kleinere zaken zijn in principe 1-op-1 overgezet. De meest direct zichtbare verandering zal de lay-out van de website zijn.

Een belangrijke wijziging is, dat leden alleen nog maar kunnen inloggen als een bestaand e-mail-adres wordt gebruikt. Om een wachtwoord aan te maken of te wijzigen wordt op aanvraag automatisch een e-mail aangemaakt en toegestuurd. Alleen met die e-mail is dan het wachtwoord aan te maken of te wijzigen.

We draaien eerst een periode met de nieuwe software om de kinderziekten er uit te halen en nog een aantal zaken verder in te regelen en aanvullende testen uit te voeren. Medio dit jaar willen we dan onderdelen moderniseren om het werk van onze vrijwilligers te vereenvoudigen en te verminderen."

Met vriendelijke groet,

Leen Lagerwerf

Afdelingscoördinator Gilde van Vrijwillige Molenaars

T: 06-48405925

Reacties

  • Jeroen Elfrink
    Jeroen Elfrink
    Dames en heren molenaars, mijn complimenten! De website ziet er bijzonder professioneel én uitnodigend uit.

    Hartelijke groet uit Munnekezijl,

    Jeroen Elfrink