Theorielessen seizoen 20-21

Theorielessen seizoen 2020-2021.  (bijgewerkt: 19-10-2020)

De komende herfst- en voorjaarsperiode organiseert onze afdeling theorie- en praktijklessen, waarin kennis en ervaring over (het draaien met) de molen gedeeld wordt. Deze lessen zijn bedoeld ter ondersteuning van leden in opleiding in verband met de voorbereiding op hun examen. In het geval van valbeveiliging zelfs om te voldoen aan de exameneisen. Aan het einde van deze serie brengen we, waarschijnlijk in april 2021, een bezoek aan het Openluchtmuseum te Arnhem (bij voldoende belangstelling).

In verband met de corona-maatregelen zullen we dit jaar een "gesplitst" programma aanbieden: Dezelfde theorielessen worden zowel in West-Brabant als in Oost-Brabant gegeven, met een beperkt aantal aanwezigen (maximaal 10, maar minimal 5!). Inschrijven met naam is dan verplicht.

Je kunt er van uitgaan dat het programma er als volgt uit ziet:
Voor West-Brabant geldt dit schema:
Voor Oost-Brabant geldt dit schema:
De avonden beginnen om 20:00u en duren tot 22:00u - 22:30u. Tussendoor is er een pauze. Voor koffie of een ander drankje (max 2 consumpties) wordt gezorgd.

Zoals gezegd: Om te voldoen aan de corona-maatregelen moeten we een protocol hanteren. Het is verplicht om in te schrijven op de theorieles. Daarbij gelden de volgende regels:

  • Bij minder dan 5 inschrijvingen gaat de theorieles NIET door (een economische reden)
  • Er mogen niet meer dan 10 inschrijvingen per theorieles plaatsvinden (een corona-maatregel reden)
  • Degene die zich aanmeldt na de tiende aanmelding kan helaas in principe niet komen. Mocht één van de eerste 10 zich afmelden, dan krijg je bericht dat je alsnog kunt komen.
  • Aanmelden vindt plaats per e-mail naar gvm.noordbrabant@gmail.com
  • Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en op de zondag voorafgaande aan de theorieles een uitnodiging of afwijzing of annulering.

Het is natuurlijk een beetje jammer dat dit protocol geldt, maar de corona-maatregelen nopen ons daartoe. Niettenmin ben je van harte welkom op de theorielesavonden. Bekijk hier de stand van de aanmeldingen. Klik hier voor een verkort overzicht.